måndag 17 oktober 2011

Måndag igen

Jaha, då var helgen förbi igen, vart tog den vägen??? Det här var första helgen på mycket mycket länge, som jag och Stefan hade en helt ledig helg tillsammans utan massa måsten.Vi har ju som sagt varit kattvakter åt Smilla, hon har löpt hela helgen, haft rumpan i vädret och varit über k*t så gott som hela tiden. Stackars katt!

I fredags var grabbarna hemma för att käka och kolla på film, de lämade kvar mängder av godis och chips, och det var ju tvunget att ätas upp så jag offrade mig under lördagen och söndagen! Lördagen bestod av en behövlig storstädning, sen slappade vi mest och för att inte smutsa ner det glänsande köket, tog vi en sväng ner till Max för att köpa käk (vi tog även en sväng genom donkens drive in, men det talar vi inte om). Igår söndag, tvingade jag med karln till Birsta! Det blev inte så mycket handlat! Jag köpte ett par vandringskängor på ecco, dyra men ack så sköna! För att testa dem och börja gå in dem, tog vi en promenad i solen till Norra Berget. Efter det var det min tur att ha tvättstugan, men jag hade inget emot det eftersom Stefan stod i köket och fixade en riktig festmåltid! Porterkyckling med klyfpotatis, syndigt gott!

Nu sitter jag på jobbet och har för ovanlighetens skull, haft jobbrelaterade saker att pyssla med under förmiddagen, om två timmar kommer Anna och byter av mig, nice med ledig efermiddag! Nu ska jag smita iväg till kaffemaskinen!

Puss & Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar